nicecupoftea

2011-11-02
20:49:56

Halloween

Halloween har kanske redan varit... eller så är det nu i helgen? Har ingen aning faktiskt
Det jag vet däremot är att imorgon så kommer det underbara människor hem till mig som jag ska skrämma skiten ur! Vi ska ha halloween fest hemma hos mig och allt möjligt kommer att hända då. Läskigt godis, promenad i skogen i mörkret, lekar etc.

Jag hoppas i alla fall, och tror verkligen, att denna halloween blir otroligt mycket roligare än förra året då jag var i Frankrike! Den halloween kvällen bestod av att sminka varandra och sedan gå ut och fota varandra (och låtsas ha jätte kul) för att sedan kolla på en film som jag inte ens orkade se eftersom hela var fransk dubb och vid den tiden kunde jag ingen franska alls i stort sett.

Jag önska att jag hade mer att skriva om i denna blogg, mer bilder att visa, men mitt liv står fortfarande ganska stilla. Har knappt rört kameran och tiden går så sjukt fort just nu att jag inte hinner någonting alls. Ikväll vet jag i alla fall att jag ska plugga, har ett prov nästa vecka i naturkunskap, ett ämne som jag har himla svårt för.




Tänkte visa en bild från förra årets halloween men hade tydligen inte kvar bilderna på den här datan så istället får ni en bild från vackra Strasbourg!