nicecupoftea

2014-08-31
18:57:31

Inte denna vecka

Har valt att varken väga eller mäta den här veckan. Jag känner mig smalare, men är så otroligt orolig över att det ännu en gång inte ska synas nått.. Tror jag skulle bli rejält besviken, och därför väntar jag till nästa vecka istället. Hoppas verkligen det syns nått då. Jag har inga planer på att sluta med dieten eller nått, vill bara inte bli besviken.
 
Så denna vecka då. Har väl inte druckit så mycket som jag egentligen borde. Jag sprang en gång, gick till gymmet en gång och gick en lång promenad en gång. Så sammanlagt tre träningspass, vilket inte är så illa.
 
 
 
Vi gick längre än så, vi gick från röda pilen till gröna också, anledningen till att jag avbröt där var för att vi stannade och kollade på fiskar och då stängde jag av.
 
Det var mycket backar, så blev lite svettig, men målet var inte att bli supersvettig utan försökte väl köra lågintensiv träning.
 
Som det står så "klarade" jag av tre kilometers målet, men tanken från början var att jag skulle springa tre kilometer, men aja.
 
Nästa vecka börjar terminen på universitetet också, Det verkar bli ganska mycket men jag ska verkligen försöka träna flera gånger i veckan. Tror det skulle vara väldigt bra för min stress som jag haft tidigare och jag vill inte gå igenom det jag gjorde i våras.